Zoek
Sluit dit zoekvak.

Muzieklessen

De Waterlandse Harmonie heeft drie uitstekende muziekdocenten, opgeleid aan het Amsterdams Conservatorium. Zij kunnen hun enthousiasme voor de muziek zowel bij kinderen als bij volwassenen uitstekend overbrengen.

Klik hieronder op de specifieke muzieklessen, om direct naar de informatie te gaan:

Trompetles

Saxofoonles

Klarinetles

Kinderen vanaf een jaar of zes kunnen muziekles krijgen.

De individuele muzieklessen duren een half uur en worden gegeven in dorpshuis de Beke in Ransdorp. Zij kosten twintig euro per half uur.

De Waterlandse Harmonie speelt zowel lichte als klassieke muziek, en ook in de lessen wordt aan alle genres aandacht besteed. De docenten werken in hun lessen toe naar de opleidingsniveaus van de HaFaBra.

Voor algemene informatie over de muzieklessen en het lenen van instrumenten kan je ons bereiken via de contactpagina.

Instrumentleen

Leden van de Harmonie kunnen meestal een instrument in bruikleen krijgen.

Voor algemene informatie over het lenen van instrumenten kan je ons bereiken via de contactpagina.

Trompetles

De trompetlessen worden gegeven door onze dirigent, Thomas Geerts.

Thomas is naast trompettist, dirigent, componist ook een heel geliefde trompetleraar. Thomas weet zijn enthousiasme en passie voor muziek over te brengen op jong en oud en heeft ook nog eens een goed gevoel voor humor. 

Om een afspraak te maken voor een proefles kan je rechtstreeks contact opnemen met Thomas.

Klarinetles

De klarinetlessen worden gegeven door María Luisa Olmos Ros.

Malu is geboren in Torre-Pacheco (Spanje) en begon haar klarinetstudie op 8-jarige leeftijd in haar geboorteplaats. In 2017 behaalde ze haar Bachelor diploma aan Conservatorio Superior Oscar Esplá (Alicante). Hierna verhuisde ze naar Nederland om haar Master Degree te studeren aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in 2020 afstudeerde bij Arno Piters en Harmen de Boer.
Maria Luisa is sinds 2016 lid van het Spanish National Youth Orchestra en reservelid bij het European Union Youth Orchestra (EUYO) en het West Eastern Divan Orchestra. Ze won de eerste prijs bij de Yamaha Music Foundation in Europa (2018) en het Concurso Nacional de Jóvenes Intérpretes de Xativa (2016).
Momenteel maakt ze deel uit van het Dianto Rietkwintet en werkt ze actief samen met Sinfonia Rotterdam als eerste klarinettist.

Saxofoonles

De Saxofoonlessen worden gegeven door Ovidi Martí Garasa.

Ovidi is geboren in La Vall d’Uixó, Spanje. Vanaf zijn vroege jeugd heeft hij

Harmonieorkesten gespeeld, daar ontwikkelde hij ook de passie om met andere blazers samen te spelen.

Hij studeerde aan het Conservatori Mossen Francesc Peñarroja en Conservatori Superior de Música de Castello in Spanje.Onder invloed van de oude meesters had hij het idee van een donkere, krachtige en ronde klank en brede vibrato in gedachten, dat leidde hem naar een studie bij Arno Bornkamp en Willem van Merwijk op het Conservatorium in Amsterdam, waar hij zijn masteropleiding haalde in 2021.

Hij maakte deel uit van verschillende muziekgroepen zoals het Ricciotti Ensemble, het Nationaal Jeugdorkest en het jongNBE.

Ovidi is lid van het Dianto Rietkwintet, winnaars van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2021 en het Storioni-concours 2021.