Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Klarinettendag met Waterlandse harmonie

Auteur foto

Waterlandse klarinetdag met het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en een wortelklarinet maken voor een wortelklarinetconcert.

Klarinettendag met Waterlandse harmonie

In samenwerking met het NAKK organiseert de Waterlandse Harmonie een klarinettendag. Een dag met workshops door klarinettisten van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en een concert na afloop van de Waterlandse Harmonie.

De wortelklarinet als klap op de vuurpijl. Een bijzondere dag.

Terugblik concertagenda

4 mei herdenking Kop Java-eiland

De Waterlandse harmonie zal ook dit jaar de herdenkingsbijeenkomst, ter nagedachtenis aan de personeelsleden van de Stoomvaart Maatschappij Nederland bij het oorlogsmonument ‘Zeeman op de uitkijk”, op de kop van het Java-eiland, muzikaal omlijsten. 4 mei, 10:30 aanvang tot 11:15 uur.

Lees meer »
Foto van Waterlandse Harmonie in de media
Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse

waterlandse harmonie radio signaal
Waterlandse Harmonie op Radio Signaal

De dirigent Thomas Geerts en voorzitter, Irene Postma, van de Waterlandse harmonie waren bij Radio Signaal in Amsterdam te gast en spraken onder andere over de bijzondere activiteiten en optredens van de harmonie en de hoorndag.

Dag van de Hoorn
De dag van de Hoorn

Op zondag 21 januari 2024 organiseerde de Waterlandse Harmonie de Dag van de Hoorn met workshops van Jasper de Waal, Liz Hunfeld-Chell en Mees Vos. Ook kon men zich opgeven voor een ’tuinslanghoornworkshop’.