Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waterlandse Harmonie op Radio Signaal

Auteur foto

De dirigent Thomas Geerts en voorzitter, Irene Postma, van de Waterlandse harmonie waren bij Radio Signaal in Amsterdam te gast en spraken onder andere over de bijzondere activiteiten en optredens van de harmonie en de hoorndag.

waterlandse harmonie radio signaal

Waterlandse Harmonie op Radio Signaal

Op donderdag 25 januari 2024 waren Thomas Geerts en Irene Postma te gast in de radio-uitzending van Radio Signaal (SALTO). Ze vertelden over de Waterlandse Harmonie, de verschillende optredens en de toekomstige plannen. Ook werden er fragmenten van het laatste concert, van de hoorndag, het concert met Eric Vloeimans en meer muziekfragmenten ten gehore gebracht.

Heb je de uitzending gehoord en wil misschien meespelen in de Waterlandse Harmonie? Je bent altijd welkom om een keer tijdens een repetitie te komen luisteren of mee te spelen. Heb je vragen, we horen het graag!

Luister hier de uitzending terug:

Terugblik concertagenda

4 mei herdenking Kop Java-eiland

De Waterlandse harmonie zal ook dit jaar de herdenkingsbijeenkomst, ter nagedachtenis aan de personeelsleden van de Stoomvaart Maatschappij Nederland bij het oorlogsmonument ‘Zeeman op de uitkijk”, op de kop van het Java-eiland, muzikaal omlijsten. 4 mei, 10:30 aanvang tot 11:15 uur.

Lees meer »
Picture of Waterlandse Harmonie in de media
Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse

Dag van de Hoorn
De dag van de Hoorn

Op zondag 21 januari 2024 organiseerde de Waterlandse Harmonie de Dag van de Hoorn met workshops van Jasper de Waal, Liz Hunfeld-Chell en Mees Vos. Ook kon men zich opgeven voor een ’tuinslanghoornworkshop’.