Brel en Brass concert

Op 4 juni 2023 zal de Waterlandse Harmonie samen met zangeres Micheline Van Hautem, met als speciale gast bastrombonist Jos Jansen, een bijzonder concert geven in de Buiksloterkerk om 15:30 uur. Meer informatie over het concert Brel & Brass volgt binnenkort.

Brel en Brass Micheline van Hautem

Brel en Brass concert

Willem Breuker Concert Waterlandse harmonie

Willem Breuker Concert

Op zondag 25 september 2022 speelde de Waterlandse Harmonie een Willem Breuker concert. De Waterlandse Harmonie speelde een aantal Willem Breuker stukken die voor dit concert speciaal voor ons orkest zijn bewerkt. Het concert was buiten op het Waterlandplein in Amsterdam, gratis entree!

Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse