Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brel en Brass concert

Auteur foto

Op zondag 4 juni 2023 heeft de Waterlandse Harmonie samen met zangeres Micheline Van Hautem en met speciale gast bastrombonist Jos Jansen, een bijzonder concert gegeven in de Buiksloterkerk.

Brel en Brass Micheline van Hautem

Brel en Brass concert

Op 4 juni 2023 heeft de Waterlandse Harmonie samen met zangeres Micheline Van Hautem, met als speciale gast bastrombonist Jos Jansen, een bijzonder concert gegeven in de Buiksloterkerk.

Bij elke concert van Brel & Brass treedt Micheline op met een andere lokale harmonie, fanfare of brassband. Zondag was dat de Waterlandse Harmonie, bekend om zijn creatieve en grote projecten, zoals locatievoorstellingen in de weilanden rond Ransdorp (Wie Wind Zaait in 2016 en De Stolp in 2021).

De Vlaamse zangeres Van Hautem geldt als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Met haar concerten oogstte ze veel succes in binnen- en buitenland. Speciale gast tijdens Brel & Brass was de fabuleuze Jos Jansen op bastrombone.

Het was een spetterend concert. De Waterlandse Harmonie speelde daarbij speciaal voor haar geschreven arrangementen.

 

Terugblik concertagenda

4 mei herdenking Kop Java-eiland

De Waterlandse harmonie zal ook dit jaar de herdenkingsbijeenkomst, ter nagedachtenis aan de personeelsleden van de Stoomvaart Maatschappij Nederland bij het oorlogsmonument ‘Zeeman op de uitkijk”, op de kop van het Java-eiland, muzikaal omlijsten. 4 mei, 10:30 aanvang tot 11:15 uur.

Lees meer »
Picture of Waterlandse Harmonie in de media
Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse

waterlandse harmonie radio signaal
Waterlandse Harmonie op Radio Signaal

De dirigent Thomas Geerts en voorzitter, Irene Postma, van de Waterlandse harmonie waren bij Radio Signaal in Amsterdam te gast en spraken onder andere over de bijzondere activiteiten en optredens van de harmonie en de hoorndag.

Dag van de Hoorn
De dag van de Hoorn

Op zondag 21 januari 2024 organiseerde de Waterlandse Harmonie de Dag van de Hoorn met workshops van Jasper de Waal, Liz Hunfeld-Chell en Mees Vos. Ook kon men zich opgeven voor een ’tuinslanghoornworkshop’.