Theatervoorstelling de Stolp

Muziektheater, tevens locatietheater met de Waterlandse Harmonie onder leiding van dirigent en componist van de muziek: Thomas Geerts. De Stolp is uitgevoerd van 1 t/m 17 juli 2021.

De Stolp

Theatervoorstelling de Stolp

DE STOLP is een komedie op locatie over de verhouding tussen stad en platteland. De muziektheatervoorstelling viert 100 jaar Noord en de aansluiting bij Amsterdam met een spektakel in het weiland van 1 t/m 17 juli 2021.

Een samenwerking van Stichting Waterland Producties, BUOG theatermakers, de Waterlandse Harmonie en koor. Met amateurspelers en de professionele acteurs Dimme Treurniet, Harriet Stroet en Saskia Mees. Een groot spektakel met ruim 100 acteurs, muzikanten en zangers op het podium.

Speeldata zijn 1 + 2 + 3 + 4 juli / 8 + 9 + 10 juli / 15 + 16 + 17 juli 2021, aanvang 20.00 uur.

Speellocatie: weiland Bloemendalergouw 11 Ransdorp. Kijk voor meer informatie op de website https://de-stolp-amsterdam.nl/

Foto's tijdens de voorstelling:

Terugblik concertagenda

Willem Breuker Concert Waterlandse harmonie

Willem Breuker Concert

Op zondag 25 september 2022 speelde de Waterlandse Harmonie een Willem Breuker concert. De Waterlandse Harmonie speelde een aantal Willem Breuker stukken die voor dit concert speciaal voor ons orkest zijn bewerkt. Het concert was buiten op het Waterlandplein in Amsterdam, gratis entree!

Lees meer »
Waterlandse Harmonie in de media
Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse