Zoek
Sluit dit zoekvak.

Theatervoorstelling de Stolp

Auteur foto

Muziektheater, tevens locatietheater met de Waterlandse Harmonie onder leiding van dirigent en componist van de muziek: Thomas Geerts. De Stolp is uitgevoerd van 1 t/m 17 juli 2021.

De Stolp

Theatervoorstelling de Stolp

DE STOLP is een komedie op locatie over de verhouding tussen stad en platteland. De muziektheatervoorstelling viert 100 jaar Noord en de aansluiting bij Amsterdam met een spektakel in het weiland van 1 t/m 17 juli 2021.

Een samenwerking van Stichting Waterland Producties, BUOG theatermakers, de Waterlandse Harmonie en koor. Met amateurspelers en de professionele acteurs Dimme Treurniet, Harriet Stroet en Saskia Mees. Een groot spektakel met ruim 100 acteurs, muzikanten en zangers op het podium.

Speeldata zijn 1 + 2 + 3 + 4 juli / 8 + 9 + 10 juli / 15 + 16 + 17 juli 2021, aanvang 20.00 uur.

Speellocatie: weiland Bloemendalergouw 11 Ransdorp. Kijk voor meer informatie op de website https://de-stolp-amsterdam.nl/

Foto's tijdens de voorstelling:

Terugblik concertagenda

4 mei herdenking Kop Java-eiland

De Waterlandse harmonie zal ook dit jaar de herdenkingsbijeenkomst, ter nagedachtenis aan de personeelsleden van de Stoomvaart Maatschappij Nederland bij het oorlogsmonument ‘Zeeman op de uitkijk”, op de kop van het Java-eiland, muzikaal omlijsten. 4 mei, 10:30 aanvang tot 11:15 uur.

Lees meer »
Picture of Waterlandse Harmonie in de media
Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse

waterlandse harmonie radio signaal
Waterlandse Harmonie op Radio Signaal

De dirigent Thomas Geerts en voorzitter, Irene Postma, van de Waterlandse harmonie waren bij Radio Signaal in Amsterdam te gast en spraken onder andere over de bijzondere activiteiten en optredens van de harmonie en de hoorndag.

Dag van de Hoorn
De dag van de Hoorn

Op zondag 21 januari 2024 organiseerde de Waterlandse Harmonie de Dag van de Hoorn met workshops van Jasper de Waal, Liz Hunfeld-Chell en Mees Vos. Ook kon men zich opgeven voor een ’tuinslanghoornworkshop’.