Het Nieuwjaarsconcert van de Waterlandse Harmonie wordt een dansconcert. Wij willen natuurlijk graag dat iedereen dan kan dansen! (ballroom en latin). Daarom bieden wij een tienweekse danscursus aan in de kerk van Ransdorp op de woensdagavond vanaf 27 oktober (de eerste les is een gratis proefles).

De danslessen worden gegeven door de ge- weldige Annetje van Riel, gediplomeerd dansdocente met jarenlange ervaring.
Wij gaan diverse stijlen spelen met het orkest: jive, chachacha, swing, rumba, samba, salsa, tango en natuurlijk mag een walsje niet ontbreken. Annetje zal een aantal daar- van uitkiezen voor de dansles. De lessen zijn voor alle leeftijden.

Belangrijk: geef je op met een partner (als je niemand kan vinden stuur ons een mailtje misschien kunnen wij je dan matchen).

Kosten 85 euro voor 10 lessen. Gratis proefles op 27 oktober!
De lessen zijn op woensdag van 20.00 tot 21.30 in de kerk van Ransdorp. Aanmelding voor de hele cursus via Cango tickets Waterlandse Harmonie. Aanmelden voor de proefles bij waterlandseharmonie@live.nl

Op 29 januari 2022 speelt de Waterlandse Harmonie een DANSCONCERT. Kom luisteren en dansen. Tijd en locatie van het (nieuwjaars)concert volgen.