Zoek
Sluit dit zoekvak.

Danslessen

Auteur foto

Volg de tienweekse danslessen vanaf 4 november 2021 in Ransdorp als voorbereiding op ons dansconcert.

Danslessen

Het Nieuwjaarsconcert van de Waterlandse Harmonie wordt een dansconcert. Wij willen natuurlijk graag dat iedereen dan kan dansen! (ballroom en latin). Daarom bieden wij een tienweekse danscursus aan in de kerk van Ransdorp op de woensdagavond vanaf 27 oktober (de eerste les is een gratis proefles).

De danslessen worden gegeven door de ge- weldige Annetje van Riel, gediplomeerd dansdocente met jarenlange ervaring.
Wij gaan diverse stijlen spelen met het orkest: jive, chachacha, swing, rumba, samba, salsa, tango en natuurlijk mag een walsje niet ontbreken. Annetje zal een aantal daar- van uitkiezen voor de dansles. De lessen zijn voor alle leeftijden.

Belangrijk: geef je op met een partner (als je niemand kan vinden stuur ons een mailtje misschien kunnen wij je dan matchen).

Kosten 85 euro voor 10 lessen. Gratis proefles op 27 oktober!
De lessen zijn op woensdag van 20.00 tot 21.30 in de kerk van Ransdorp. Aanmelding voor de hele cursus via Cango tickets Waterlandse Harmonie. Aanmelden voor de proefles bij waterlandseharmonie@live.nl

Op 29 januari 2022 speelt de Waterlandse Harmonie een DANSCONCERT. Kom luisteren en dansen. Tijd en locatie van het (nieuwjaars)concert volgen.

Terugblik concertagenda

4 mei herdenking Kop Java-eiland

De Waterlandse harmonie zal ook dit jaar de herdenkingsbijeenkomst, ter nagedachtenis aan de personeelsleden van de Stoomvaart Maatschappij Nederland bij het oorlogsmonument ‘Zeeman op de uitkijk”, op de kop van het Java-eiland, muzikaal omlijsten. 4 mei, 10:30 aanvang tot 11:15 uur.

Lees meer »
Picture of Waterlandse Harmonie in de media
Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse

waterlandse harmonie radio signaal
Waterlandse Harmonie op Radio Signaal

De dirigent Thomas Geerts en voorzitter, Irene Postma, van de Waterlandse harmonie waren bij Radio Signaal in Amsterdam te gast en spraken onder andere over de bijzondere activiteiten en optredens van de harmonie en de hoorndag.

Dag van de Hoorn
De dag van de Hoorn

Op zondag 21 januari 2024 organiseerde de Waterlandse Harmonie de Dag van de Hoorn met workshops van Jasper de Waal, Liz Hunfeld-Chell en Mees Vos. Ook kon men zich opgeven voor een ’tuinslanghoornworkshop’.