Dansconcert: vrijdag 1 april om 20:00 uur

Dans Concert 1 april

Dansconcert: vrijdag 1 april om 20:00 uur

Vrijdag 1 april is het Dansconcert van de Waterlandse Harmonie.
Dans mee met de Waterlandse Harmonie. Dans nu de quickstep, chachacha, salsa, tango en nog veel meer op live muziek!
Annetje Riel , dansdocente en wedstrijddanser met jarenlange ervaring, nam de afgelopen maanden een groep Waterlanders onder haar hoede die nu de sterren van de hemel dansen en dat ter plekke laten zien.
Heb je geen ervaring in dansen met partner of wil je je vaardigheden een beetje opkrikken? Annetje geeft ter plekke een stoomcursus met haar danspartner Peter Majer.
Natuurlijk mag je ook lekker op een stoeltje gaan zitten en genieten van de muziek en de dansers.
Het concert is in de prachtige zaal van de Betlehemkerk in Amsterdam Noord met een heerlijke dansvloer!
De Kaarten kosten 10 euro en zijn online verkrijgbaar. Klik hier om de kaarten te bestellen!

Locatie: Betlehemkerk (studio 150) Zwanenplein 34, 1021 CM Amsterdam

Tijd: 20:00 uur

Willem Breuker Concert Waterlandse harmonie

Willem Breuker Concert

Op zondag 25 september 2022 speelde de Waterlandse Harmonie een Willem Breuker concert. De Waterlandse Harmonie speelde een aantal Willem Breuker stukken die voor dit concert speciaal voor ons orkest zijn bewerkt. Het concert was buiten op het Waterlandplein in Amsterdam, gratis entree!

Waterlandse Harmonie in de media

Nieuwsartikelen met de Waterlandse